Oktatóink

Rapcsán Beatrix

Parókakészítő mester, paróka & tresszkészítés oktató

2009-ben tanultam a szakmát, és a vele együtt járó munka folyamatokat, egy a szakmában híres parókakészítőtől. 2012 óta dolgozom önállóan, azóta már az én kezeim alól is kerültek ki tanulók akik jelenleg is a szakmában dolgoznak, velem vagy az ország más területén. A mottóm: "Minden megtanulható, csak akarni kell!"

Ma már sok rendszeres vendégünk van, akik a munka minőség miatt járnak évek óta vissza.Nagyon fontosnak tartom a vendég kívánalmainak megfelelő, igényes munkát, és a lélektani odafigyelést.Nagy türelemmel tanítok, hiszen nem vagyunk egyformák, de csak sok gyakorlással lehet eljutni a tökéletességig.
Amennyiben kedvet érzel a tresszeléshez, vagy a paróka készítéshez jelentkezz bátran.

Gazsó Kata

Műszempilla stylist és oktató

Tanulmányaimat a szegedi Tömörkény István Művészeti Szakközép Iskolában kezdtem, mint keramikus majd a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán folytattam festő szakon. Mélyen beleástam magam az ikonfestészetbe, szenvedélyemmé vált az alkotás, amit később a műszempilla építésben teljesedett ki.
Kezdetben megrögzött viselője voltam a műszempillának, amely átalakult tökéletesen stylingolt szempilla építéssé.
Folyamatosan képzem magam és követem a legfrissebb trendeket, így vendégeim nem csak a legújabb technikával távoznak, de a saját szemformájukhoz leginkább illő műszempillát kapják, hiszen egy jól felapplikált és stylingolt szempilla vonzó tekintetet varázsol viselőjének és kiemeli a tekintetet.
Mindig a tökéletességre törekszem és az oktatásaimat is ennek megfelelően építem fel. Professzionális termékek segítségével adom át tudásom legjavát tanulóimnak és bízom benne, hogy sikeres és elhívatott szempilla stylistokká válnak.

Nagy-Rácz Kata

Hajhosszabbítás oktató és fodrász, oktatásvezető

2001-ben végeztem a Fáy András Szakiskolában fodrászként. Ezen végzettségemet közel 7 éve bővítettem egy csodálatos szakmával a hajhosszabbítással, aminek szerelmese lettem, szépséges hajkoronákat készítettem és hobbimmá vált ez a munka. Vendégeim biztatására közel 4 éve belevágtam ennek a szakmának az oktatásába.
Nem bántam meg, hiszen nagyon szeretek emberekkel foglalkozni nagy türelemmel és odaadással végzem. Eleinte még csak 3 hajhosszabbítási technikával kezdtem a munkám, ezt folyamatosan bővítettem. Én magam is rendszeresen járok továbbképzéseke, oktatásokra. Követem a naprakész divatot, jelenleg 11 féle hajhosszabbítási technikát oktatok tanulóimnak.
Minden kedves tanulni vágyót szeretettel várok oktatásaimra, hogy megismerhessék ezt a szuper szakmai ágazatot.


Jankó Zsanett

Smink & maszkmester, smink & maszk oktató

Amióta az eszemet tudom, mindig is érdekelt a szépségipar, az alkotás, a kreativitás. Kitűzött célom mindig is az volt, hogy ebben a szakmában tevékenykedhessek. Nagyon sok területen dolgoztam már és mindig emberekkel foglalkoztam. Nagyon szeretek adni az embereknek illetve örömöt okozni! A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket és barátokat szerez anélkül, hogy tudná.

Úgy gondolom az igazi szépség belülről fakad, de néha segíteni kell felszínre hozni. A smink az egyik eszköze a nőiességnek, szépségnek. A szépség nem ismer korhatárt. 2010. óta folyamatosan bizonyos alkalmakra sminkeltem: szalagavatókra, fotózásokra, esküvőkre, videoklip forgatásokra. 2011. óta országosan egy profi fotóstúdió vezető sminkeseként és szervezőjeként is dolgozom.
Személyre szabott egyéni smink tanácsadásokat már több éve tartok! Professzionális sminkes kurzusaimat a legnagyobb tudásom szerint és a szakma iránti szeretett által és nagy hitelességgel adom át tanulóimnak.

Horváthné Bordás Bernadett

Kozmetikus mester és sminktetováló, microblading & sminktetoválás oktató

Mielőtt ezt a szép szakmát, vagy hivatást művelni kezdtem a Batthyány-Strattmann László Egészségügyi Szakközépiskola tanulójaként megismertem az emberi test, az emberi bőr mindazon tulajdonságait, amelyek egyaránt okozhatnak örömet, kiegyensúlyozottságot.
1998-ban érettségim után a kozmetikusok egyik legkiemelkedőbb személyisége, tanítómestere, Kocsenda Kati néni mellett ismertem meg a kozmetikus munka szépségeit.
2007-ben kozmetikus mestervizsgát tettem. Pályafutásom alatt számtalan tanfolyamon és továbbképzésen vettem részt. Szakterületem fő ága a sminktetoválás lett.
2015-óta folyamatosan reszt veszek tanulók oktatásában, továbbképzésein.
Írhatnék még sok évszámot tanfolyam és továbbképzés nevet, de a tanfolyamon majd megismerjük egymást.

Erős Sándor

Fodrászmester és hajtetoválás oktató

Tanulmányaimat 2000-ben végeztem az 12.sz. Ipari szakmunkás képzőben (ma Erzsébet Királyné). Mestervizsgámat 2007-ben tettem le. Tanulókorom óta indulok versenyeken, számomra a sok gyakorlással való felkészülés adta meg azt a tudást és szakmai szeretetet amivel ma rendelkezem.
Továbbá ez motivál arra, hogy mindig fejlődni kell, hiszen ebben a szakmában a divat nem áll meg.
Napjainkban a hajtetoválás egy olyan divatirány amivel nemcsak egy új szolgáltatást tudsz nyújtani a vendégeknek hanem saját Magad határait is tudod bővíteni, nem utolsó sorban művészi vénádat is tudod fejleszteni.
Ha szeretnél valami újat tanulni várlak képzéseinken!
Eredményeim:
– Hatszoros Hajtetováló Bajnok (Moszi Nemzeti Bajnokság 2010., Bp. Open Erupe Cup 2013, 2014, 2015 ; Magyar Bajnokság 2012, 2015)
– Konty Mesterbajnok (2015)
– Omc világbajnoki 8. helyezett (Szöul 2016)